Varma dagar.

Denna vecka började varm och har fortsatt att bli varmare och varmare. Vi har inte gjort så mycket mer än att sitta på en filt i skuggan vid ankdammen och kolla på ankorna. Plaskat lite på balkongen med i min leklåda som mamma fyllde med lite vatten. Annars är jag mest alldeles för varm fast jag bara har blöja på mig. Är lite ledsen och extra grinig så mamma med ska höra att det är för varmt. Ibland får jag goda isbitar att suga på och jätte kallt vatten att dricka. Igår lekte jag med mammas vattenflaska som det fanns massa is i. Kramade den för den va så kall och skön.

Idag ska vi ut på promenad, det har jag bestämt. Sitter och biter på mina skor så mamma ska förstå att jag vill gå ut. Hoppas att Ni alla har en skön dag idag.

Plaska vatten

Den 12 maj så var det väldigt bra väder. Vi (jag) vaknade när solen när solen började lysa genom gardinen. Det blev långa promenader för oss. Vi började med att mata ankorna för att sedan gå vidare mot trollparken. Där var det en gosse som lekte med sina föräldrar. Tyvärr så var han lite för stor för mig att leka med. Jag har inte lärt mig gå ännu. Efter en stund i parken så gick vi vidare mot den öppna förskolan för att plaska i vatten och gunga. Vattnet var igång och jag hade extra kläder av allt så oj vad jag plaskade. Efter mycket plask och blöta kläder så blev det ombyte och lite mat. Efter maten så somnade jag jättegott i famnen på pappa. Mm är jag försökte lägga ner mig så vaknade jag pang bom. Inte sova i vagn, nej nej. Bärselen fick åka fram och där i hamnade jag. Ett par steg senare så sov jag gott igen. Då är det ingen idé att bara gå hem, så det blev en lång runda till globen området och tillbaka genom Årsta på fel sida för att få sova lite extra.

Tyresta nationalpark!

fredags vaknade jag extra tidigt, halv sex va jag klarvaken och redo för dagen. Mamma tyckte de va alldeles för tidigt men pappa tyckte de va lagom för han hade en överraskning åt mamma och mig. Vi klev upp, åt frukost och fick lediga svala kläder på oss. Det va så konstigt för pappa packade massa väskor med vatten, mat och massa annat gott. Det visade sig att vi skulle ut på en hajk i skogen.

Vi åkte en bra stund i bilen innan vi kom fram, men när vi kom fram va allt så härligt fint. Massa fin skog och fåglar som sjöng. Mamma försökte sätta mig i vagnen men jag totalvägrade, är hon galen? Sätta mig i en vagn när jag kan sitta i selen på pappas mage och mysa.

Jag somnade ganska fort där hos pappa och när jag vaknade hade mamma och pappa nästan kommit ut ur skogen igen. Men där väntade nästa överraskning, en massa djur! Det fanns får, lamm, hästar, kossor och grisar. Lammen tyckte jag bäst om, dom lät så roligt. Jag försökte härma dom men pappa sa att dom inte va kråkor. Hmm konstigt. Sen fick vi se en jättestor häst. Den va alldeles svart med ett jättestort huvud. Pappa tyckte vi kunde kolla på avstånd men mamma tog mig i famnen och bar fram mig riktigt nära, så nära att den stora hästen nosade på min hand. Men då blev jag rädd och ville tillbaka till pappa. Tänk om han hade tagit en tugga av mig? Usch så läskigt.

Efter att den stora hästen försökt äta upp min hand så hittade vi ett trevligt fik. Jag fick massa kakor och glass av pappa. Han är snäll han.

När vi kom hem så somnade vi alla tre i två timmar. De va jätte skönt. På kvällen tog vi en liten promenad här hemma och efter den somnade jag gott I min säng och sov hela natten.

I