Börjar få i ordning nu

Lyckats med att få igång inbäddning av klipp från Youtube. Inte det lättaste men ibland då lyckas man.

I helgen har vi varit produktiva. Vi har städat, plockat och spelat in youtube video.

Försöker hålla hjärnan igång nu i dessa tider så att man inte gräver ned sig. Man får se på de positiva sidorna av livet. Som våran lilla pojk. Så otroligt glad han blev för detta lilla hus till sina små djurvänner. Började genast leka och så har vi hållt igång hela dagen, från inspelning till sänggående. Säng gåendet går sådär nu när vi helt plötsligt fick sommartid. Inte ska man lägga sig så här tidigt tyckte grabben som hållt fullt ös hela dagen, han fick mysa ner sig i sängen med Bilar filmen. Inte för att han kommer somna utav den men han ligger ändå i sängen. Man får ta det goda med de onda. Somnar gört han ändå snart.

Imorgon måndag så blir mamma och son hemma då han och mamma är täppta i näsan.

inget mer än så men man tar det säkra före det osäkra.

Gå mer än gärna in och ta en titt på våran nya video på youtube och skriv gärna en kommentar här eller på instagram, då kommentarerna på youtube är avstängda.

Nu ska vi försöka sova för denna kväll. ha det gott alla.

En liten runda i skogspartiet

Efter en frånvarande höst och vinter från hemsidan så är det på hög tid att börja skriva något igen. Det var lite lerigt och väldigt mycket vatten på vissa ställen, så det fick bli några omvägar för att inte bli helt dyngsur. Det var väldigt uppskattat av grabben att få springa runt och plaska i både vatten och lera. Titta på tåg samt fika ute med goda kakor.

Vi fick se ett vackert rådjur springa genom skogen, och några fina fåglar som pratade massor.

Hemvägen va lite jobbig, han blev trött i benen men vägrade att bli buren, precis som vanligt. Kan själv!

Började blåsa mer och mer på hemvägen och han sa: Skynda dig mamma innan vi blåser bort. Att klättra i skogen är nog det bästa han vet. Finns ju både stenar, träd och sluttningar att ta sig uppför, under och över.

Efter hemkomst satte vi oss på pottan och gjorde nr 1. Vi har tränat på pottan den senaste veckan och han blir mer och mer duktig.

Efter potta och handtvätt blev det pappas pannkakor med jordgubbssylt och sen blev det sova.

Nu har han sovit i 2,5h. Vaknade precis glad och full av skratt.

Blir snart en sväng ut igen för att ta oss till affären och handla lite inför kvällens middag som blir hemmagjorda hamburgare med pommes. Pojkens stora favorit efter pannkakor förstås.

Såhär glad kan man vara när man är ute på tur i skogspartiet.