Glad Påsk!

Hej allihopa, hoppas att ni har en någorlunda mysig påsk. Våran började med en pojk som va dålig i magen och fick vara hemma från förskolan sista dagen innan påsk ledigt, Men dagen efter mådde han toppen som tur var.

Vi firar påsk hemma själva då man inte ska vara ute och fara någonstans nu. Vilket jag ser folk gör ändå. Väldigt egoistiskt tycker jag.

Påskharen kom ändå och gömde ägg åt Anton runt om i lägenheten. Tydligen några för mycket för han slutade letade och dom han hittade på slutet brydde han sig inte ens om att öppna ><. hahahha.’

Vi tog en liten vända till leksaksbutiken på fredagen för att köpa några leksaker som vi öppnade på video. Finns på våran kanal Swetzkies på Youtube.

Idag (lördag) har vi varit ute och lekt på gården, Anton har nu lärt sig att klättra upp i rutchkanan helt själv. Är ett nät längs ena sidan som man ska klättra på för att komma upp.

Såå kul att se honom växa och bli större.

Får se vad vi mer ska hitta på under påsken, han är inte ett dugg intresserad utav att påskpyssla så det kan vi glömma, det enda han vill göra är att kolla på Superlastbilen Carl på Youtube ;).

Nu ska jag filma lite mer till våran kanal på Youtube, vi får höras igen. Glad påsk till er alla där ute. Kram!!!!!