Grilla i solen.

Idag är vi hos moster på Djurö och grillar korv och spelar boll. Skönt att äntligen få lite sol och värme ute. Sen är ju moster Antons favorit med. Så då blev man extra glad när man fick komma ut till moster och mysa lite. Fick grilla marshmallows med för första gången. Det var både roligt gott och kladdigt 😂😍.

Vi ska passa på att få håret klippt hos moster med samt äta gott fika. Leka med ”kusinerna” och fåglarna.

Fullt ös idag med andra ord. Synd att hon ska bo så långt bort. Hela timmen för att komma hit med bil. Men en härlig dag blev det. 😍🥰🙏. Hoppas att det varma vädret ska fortsätta ända fram till sommaren nu.

Coco Cones blir öppnade och visar sin överraskningar

Hejsan , idag kollade vi in några nya gosisar.

Blev lite förvånad när vi tog en promenad inne på ÖB och såg dessa. ÖB är ju inte direkt kända för att ha kvalite på sina leksaker. Men dessa var från Zuru.

Grabben ville direkt ha flera stycken men fick nöja sig med två. Kanske kan få några flera om han fortsätter visa intresse för dom. Själv tycker jag (mamma) Att dom e så enormt söta och gosiga.

Anton ville ha kaninen och jag fick apan som nu bor på min säng.

Lite kul att hitta lite nya leksaker som man kan ha, jag gillar att samla på leksaker, gosedjur och dockor så det passar mig utmärkt när grabben vill ha nått nytt ;-).