Plaska vatten

Den 12 maj så var det väldigt bra väder. Vi (jag) vaknade när solen när solen började lysa genom gardinen. Det blev långa promenader för oss. Vi började med att mata ankorna för att sedan gå vidare mot trollparken. Där var det en gosse som lekte med sina föräldrar. Tyvärr så var han lite för stor för mig att leka med. Jag har inte lärt mig gå ännu. Efter en stund i parken så gick vi vidare mot den öppna förskolan för att plaska i vatten och gunga. Vattnet var igång och jag hade extra kläder av allt så oj vad jag plaskade. Efter mycket plask och blöta kläder så blev det ombyte och lite mat. Efter maten så somnade jag jättegott i famnen på pappa. Mm är jag försökte lägga ner mig så vaknade jag pang bom. Inte sova i vagn, nej nej. Bärselen fick åka fram och där i hamnade jag. Ett par steg senare så sov jag gott igen. Då är det ingen idé att bara gå hem, så det blev en lång runda till globen området och tillbaka genom Årsta på fel sida för att få sova lite extra.