Fredag imorgon

Wohoo, fredag imorgon. Då ska det hinnas med en massa. Vi ska ju prova bilstolen och snurra framt och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka ett par gånger. Tvätttid är bokad för jag har kladdat ner alla kläderna nu när jag nästan kan själv. Det blir lite kladdigt både på kläderna och golvet. Men grötinpackning 2 ggr om dagen kommer säkert göra att min bebishy sitter kvar ett bra tag. Pappa har lovat mig att vi ska ut och åka vagn trots att vädertanten på tv sagt att det kommer bli kallt. Han får nog ta på sig långkallingar och raggsockar. Jag åker nerbäddad i min varma och åkpåse med min härligt blå flisisoverall. Ingen risk att jag kommer bli kall i alla fall. Om allt går som planerat ska jag få vara med på mitt första brödbak också. Gör ju inget att jag kladdar lite till nu när tvätttiden är bokad. Lite mjöl överallt i köket måste man ju ha minst en gång i alla fall. Sist det bakades fick jag inte vara med. Gjorde inget för jag hitta leksaker överallt som pappa ställt strategisk för att jag skulle hålla mig sysselsatt. Mamma bara skakade på huvudet och tyckte pappa var konstigt. Det får bli allt för idag. Skrives imorgon kväll igen.

P.S Pappa som skriver för jag sover som en bebis i min spjälsäng. D