Börjar få i ordning nu

Lyckats med att få igång inbäddning av klipp från Youtube. Inte det lättaste men ibland då lyckas man.

I helgen har vi varit produktiva. Vi har städat, plockat och spelat in youtube video.

Försöker hålla hjärnan igång nu i dessa tider så att man inte gräver ned sig. Man får se på de positiva sidorna av livet. Som våran lilla pojk. Så otroligt glad han blev för detta lilla hus till sina små djurvänner. Började genast leka och så har vi hållt igång hela dagen, från inspelning till sänggående. Säng gåendet går sådär nu när vi helt plötsligt fick sommartid. Inte ska man lägga sig så här tidigt tyckte grabben som hållt fullt ös hela dagen, han fick mysa ner sig i sängen med Bilar filmen. Inte för att han kommer somna utav den men han ligger ändå i sängen. Man får ta det goda med de onda. Somnar gört han ändå snart.

Imorgon måndag så blir mamma och son hemma då han och mamma är täppta i näsan.

inget mer än så men man tar det säkra före det osäkra.

Gå mer än gärna in och ta en titt på våran nya video på youtube och skriv gärna en kommentar här eller på instagram, då kommentarerna på youtube är avstängda.

Nu ska vi försöka sova för denna kväll. ha det gott alla.