13/4

Liten uppdatering från dagen. Väckte mina föräldrar i lagom tid så att dom skulle hinna plocka ihop tvätten och hinna till stugan klockan 07:00. Dom var lite lagom trötta men det är ju inte mitt problem. När pappa varit nere med tvätten så blev det ordentligt frukost. Gröt och frukt, mums vad gott det var. Därefter var det bus och lek som stod på schemat. Besök på BVC var inbokat. Obligatoriska 8 månaders kontrollen. Den klarade vi galant, man ska visst inte kunna dra sig upp stående förrän 10 månader, det glömde dom berätta för mig när jag föddes 🙂 så den var check också. Det går fort för mig, hoppas jag snart kan gå själv. Så tråkigt att sitta i vagn och hålla händer när man är i farten. Imorgon står det vad på schemat. Då ska vi testa mina fina badbyxor som är baby tätade så ingen olycka kan läcka ut. Jag fick vara med och baka nytt bröd. Fullkornsbröd på surdeg med soltorkade tomater med oregano topping. Smak av Italien utan att behöva äta pasta. Brödet var jättegott, så gott att jag inte ville ha gröten till kvällsmaten. Nu sover jag äntligen gott i min säng och kan knappt vänta tills imorgon.i282319414674070625._szw1280h1280_