14/4 Badhus och glass

Hej och god kväll.

Dagen började som den brukar, jag vaknar 10 minuter för tidigt enligt mina föräldrar varje morgon. Idag var mamma så snäll och tog hand om mig så pappa fick sova 30 minuter extra. Det stod bad på schemat idag. Vi packade väskorna med badkläder och mat till mig. Vi åkte till Farsta badhus. Det var stor men tyvärr så hade dom inget familjeomklädsrum så jag fick följa med pappa. Oj vad jobbig jag var i omklädesrummet. Jag kröp runt och var nyfiken på allt och alla. En stackars unge blev rädd när jag kom krypandes. Som tur hann jag bara en liten bit innan pappa kom och hämtade mig för 3:e eller var det 9:e gången jag kröp undan. Lite bus ska man ju göra när man är liten. Duschningen innan bade gick bra för det fanns duschslang så jag fick sitta på en liten pall medans pappa spolade av mig. Ute vid bassängerna väntande mamma otåligt och undrandes om varför vi tog sådan hiskelig tid. Vi testade lite lätt barnpoolen, den var sådär. Vi gick över till den större poolen så att pappa kunde leka med mig. Jag fick åka snabbt runt så vattnet stänkte på mamma. Upp i luften åkte jag så det plaskade när jag blev fångade på vägen ner. Mamma simmade ryggsim med mig liggande på magen, det var lite läskigt. Vi gick tillbaka till barnbassängen. Nu vet den roligaret, fått smak på bad. Åkte vattenruschkana, plaskade i grotta så det ekade. Fick visat hur man kunde på vatten att flytta sig med hjälp av händerna. Om det prutar en stråle vatten från ett ställe och man sätter handen där så sprutar det överallt. Jättekul tyckte jag. Efter 1 timmes lek så var jag hungrig, vi satte oss på en bänk som stog bakom bassängerna i solen. Efter maten var jag så trött att vi fick faktiskt röra på oss. En intvålade unge är en hal unge sa pappa i duschen. Undra vad han menade med det. På vägen hem så var det inte ett moln på himlen så vi fick planera in en tripp till liljeholmen så jag kunde få en mössa som skyddar lite. Mössan som jag köpte ser ni på bilden och glassen var riktigt god.i282319414674101211._szw1280h1280_