Feeding ducks

Idag har vi varit inne hela förmiddagen pga det dåliga vädret, regnat till och från. Men vi lekte massor med alla leksaker och hittade på bus så mamma nästan blev tokig. På eftermiddagen gick vi ut och ner till årstaviken för att mata gräsänderna. Jag fick sitta i vagnen och titta på dom fina änderna när mamma matade dom med bröd som vi tog med. Jag fick hålla påsen hela vägen och det var jätte spännande. Medans vi matade änderna kom det fiskmåsar och försökte ta maten men änderna hackade dom med näbben så dom inte vågade ta nått bröd, då va mamma snäll och kastade lite bröd längre bort som dom med kunde få smaka. Då fick vi se nått fint. En av måsarna tog en brödbit i näbben, flög till en till mås som stod en bit bort och gav brödbiten till den måsen. Det va så gulligt.

Efter att vi matat fåglarna färdigt så gick vi till kiosken och hämtade ut ett paket som pappa fått. Det va en låda med barnsaker från underbara barn. Men vi hade redan fått den lådan. När pappa kom hem ringde han och till dom och frågade varför vi fått en till lika dan. Dom sa att vi kunde behålla den eller ge till en vän så i morgon ska jag få gå på play date med en kompis och ge honom lådan.

Det ska bli så roligt att få vara ute och gunga och leka. Hoppas, hoppas att det är fint väder.

Just nu så sover jag gott medans pappa bakar en smarrig kaka att ha med i morgon. Ska bli så kul att få smaka.